Het is zo ver! Het schilderij Een glimp van je ziel reist sinds afgelopen week TIEN jaar door Nederland. In deze periode deed ze 188 unieke adressen aan en 83 verschillende dorpen en steden:

4 adressen in 3 woonplaatsen te Groningen
6 adressen in 4 woonplaatsen te Zuid Holland
9 adressen in 4 woonplaatsen te Noord Holland
9 adressen in 7 woonplaatsen te Zeeland 
9 adressen in 4 woonplaatsen te Drenthe 
18 adressen in 9 woonplaatsen te Limburg 
19 adressen in 5 woonplaatsen te Overijssel 
37 adressen in 15 woonplaatsen te Gelderland 
77 adressen in 32 woonplaatsen te Noord Brabant

Vreemd genoeg vond het schilderij in die 10 jaar geen enkel onderkomen in Utrecht, Flevoland of Friesland.
 Een glimp van je ziel kreeg voornamelijk onderdak bij mensen thuis. Maar ook bij een school voor praktijkonderwijs, diverse bedrijven, ateliers, spirituele centra en zorginstellingen (waaronder, hoe ironisch, het leger des heils).

Ik begon het project Een glimp van je ziel om twee redenen. Ten eerste wilde ik iedereen, ongeacht leeftijd, afkomst of achtergrond, de kans bieden om kunst in eigen omgeving te ervaren. En daarnaast wilde ik deelnemers bewuster maken van wat hen bezielden. Waarom, en of dat is gelukt, lees je in deze blogpost.

Hoe nu verder?
Op 13 juli plaatste ik een blogpost over verlangen, durven en daarna doen. Hieruit kon men al opmerken dat het tijd werd voor verandering. Ik heb dan ook besloten om te stoppen met Een glimp van je ziel.

Bij deze wil ik iedereen, niet alleen de deelnemers, maar ook zij die Een glimp van je ziel op andere manieren een warm hart hebben toe gedragen van harte bedanken voor hun inzet en betrokkenheid.

Als feestelijke afsluiting geef ik aan het einde van deze maand een giclée van Een glimp van je ziel ter waarde van € 265,- cadeau. Wil je hier kans op maken? Laat dan vóór 31 oktober a.s. via deze link je contactgegevens achter.

Graag tot ziens. 

Lieve groet en een bezield leven toegewenst, 

Bianca van Baast
www.biancavanbaast.nl
www.eenglimpvanjeziel.nl

Reageer op dit bericht