Op 3 oktober 2007 gaf ik (Bianca van Baast) het schilderij ‘Een glimp van je ziel’ aan een kennis met de opdracht om het na twee weken weer door te geven aan iemand anders. Sindsdien reist het schilderij door Nederland en logeert het elke twee à drie weken bij een ander gastgezin, instelling of bedrijf. 

Het project ‘Een glimp van je ziel’ is bedoeld om deelnemers en toeschouwers bewust te maken van wat hen bezielt. Met de bedoeling meer vreugde in het leven toe te laten.

Door 'Een glimp van je ziel' op deze manier rond te laten reizen krijgt iedereen, ongeacht achtergrond of afkomst, de kans om kunst in eigen omgeving te ervaren.


Rondreizend schilderij Een glimp van je ziel nu ook als giclée verkrijgbaar

Wil je (na)genieten van het schilderij? Of haar als houvast gebruiken om dichter bij je zelf te komen (en te blijven), dan is er nu een giclée van het schilderij verkrijgbaar.  Een leuk cadeau voor jezelf of om je dierbaren mee te verrassen!

De giclée is een kunstdruk op doek en net als het originele schilderij 25 x 25cm groot, waardoor het haast niet van het originele schilderij te onderscheiden valt. Het originele schilderij is helaas niet te koop, maar een giclée (oplage van 25) is voor € 265,- te bestellen.

Voor wie wel een aandenken wil, maar geen giclée, is er een kaart op A5 formaat beschikbaar. De kaart sluit aan bij de A5 formaat briefkaarten die al eerder verkrijgbaar waren van 'Tegenstroom', 'Ziende blind', 'Ecce homo' en 'Three sides to every story; yours, mine and the truth'. 
De kaarten zijn te koop voor € 2,50 per stuk of als set van 5 voor € 11,50 (inclusief verzendkosten, alleen geldig in Nederland).

Bestellen of meer informatie aanvragen kan via artatbiancavanbaast.nl.

Reageer op dit bericht